Bella Fuchsia®

Flowers all summer long!

De Fuchsia is een tuinplant met een rijke historie en karakteristieke bloemen in verschillende kleuren. Fuchsia's zijn dankbare planten die rijk bloeien en de hele zomer door met bloemen pronken. Bella Fuchsia® is een selectie van nieuwe Fuchsia soorten die excelleren in groei en tuinprestaties.

Bella Fuchsia®

Bella Fuchsia® soorten voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. Deze soorten hebben een compacte groei en bloeien al vroeg in het seizoen. Fuchsia's zijn één van de langst bloeiende tuinplanten. U kunt tot november genieten van de decoratieve Fuchsia bloemen.

Bella Fuchsia® assortiment

Bella Fuchsia® soorten hebben de trotse namen van onze veredelaars of zijn vernoemd naar de vrouw of dochter van onze Bella Fuchsia® kwekers. Enkele voorbeelden zijn :
fuchsia bella evita , fuchsia Bella mariska, fuchsia bella miranda, fuchsia bella sasha, fuchsia bella soila, fuchsia bella nikita, fuchsia bella julia, fuchsia bella sophia, fuchsia bella sara, fuchsia bella nora, fuchsia bella lydia

Verzorg­ings­tips

Bij een juiste verzorging voelen Fuchsia's zich in een bloembak of pot net zo goed thuis als in de volle grond. Geniet langer van uw Bella Fuchsia® door uitgebloeide bloemen te verwijderen en onderstaande verzorgingstips op te volgen