Nieuwe uitstraling voor onze Fuchsia's 10,5cm

Sinds kort hebben wij een nieuw design voor onze bella fuchsia potten. Het gaat hier om een samenstelling van diverse frisse kleuren (paars, roze en rood) wat een ton sur ton effect creëert. Met deze in het oog springende pot hopen wij de aandacht te grijpen van de consument en zo impulsaankopen te stimuleren.  

Bella Fuchsia assortiment

Het 10,5cm Fuchsia assortiment bestaat uit  100% Bella Fuchsia royalty soorten. Samen met Hendriks Young Plants en twee andere kwekers zijn wij deze lijn begonnen en hebben wij dit in de afgelopen drie jaar verder ontwikkeld. Kwekerij Wesstein en Hendrik Young Plants experimenteren jaarlijks met nieuwe soorten. Alleen de beste uit de proef worden geselecteerd en als eventuele toevoeging ingebracht in de bella fuchsia lijn. Dit resulteert in een uitgebreid assortiment waarbij wij bovenop de vernieuwing zitten. Onze klanten kunnen zo kennis maken met de nieuwste ontwikkelingen binnen het bella fuchsia assortiment.   

Ook voor komend seizoen hebben wij weer een nieuwe selectie gemaakt van enkele uitblinkers. Het assortiment bestaat voor 100% uit  diverse half hang en staand bella fuchsia soorten. Door het brede assortiment kunnen wij een ruime mix garanderen aan onze klanten tijdens het uitleveren.  

Barcodes Bella Fuchsia 10,5cm / 11 cm vol.   

Staand Fuchsia : 8717191002981
Hang Fuchsia : 8717191003667